Face yoga docent Dongen

Hoi, ik ben Ellen
Face Yoga Docent

Sinds 2021 ben ik face yoga docent bij Yoga voor je Gezicht. (www.yogavoorjegezicht.nl). Mijn studio is gevestigd in Dongen (Noord-Brabant).

Mijn reis naar yoga en face yoga begon op mijn 34ste, toen kwam er een omkeerpunt in mijn leven. Ik verbrak na 17 jaar mijn relatie. De zware en verdrietige periode waar ik toen doorheen ging, liet sporen na op mijn gezicht. Ik baalde van mijn vermoeide uitstraling en de donkere kringen onder mijn ogen. Ik besloot dat het tijd werd om mezelf op nummer 1 te zetten en de beste versie van mezelf te worden, zowel van binnen als van buiten. Ik wilde dit doen op een natuurlijke en holistische manier. Er verzorgd uitzien vind ik erg belangrijk maar persoonlijk ben ik geen fan van chemische behandelingen zoals botox en fillers.

Ik besloot om elke dag ├ęcht even aandacht aan mezelf te besteden door yoga en face yoga te doen, als was het maar 10 minuten. Face yoga past perfect in mijn bewuste levensstijl en ik zag al snel dat mijn uitstraling verbeterde en ik weer blijer werd al ik in de spiegel keek.

Dit heeft mij zo veel moois gebracht en zo veel zelfvertrouwen gegeven dat ik een webwinkel opende met clean beauty producten (www.greenrosebeauty.nl) en de opleiding tot face yoga docent volgde. Inmiddels heb ik mijn certificaat behaald en ben ik super enthousiast om anderen te gaan helpen aan een mooiere huid en een frisse en ontspannen uitstraling!

Misschien vind jij het ook wel lastig om jezelf op nummer 1 te zetten en voldoende aandacht aan jezelf te besteden? Omdat ik weet hoe het is om niet zo lekker in je vel te zitten, wil ik jou graag helpen door middel van face yoga een goede huidverzorgingsroutine en. Dit kan echt het verschil maken waardoor je stralender door de dag gaat!

Herken jij jezelf in mijn verhaal of wil je om een andere reden aan de slag met face yoga? Laat het me dan weten. Ik sta met liefde voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Wil je een les boeken of meedoen aan een workshop? Meld je dan hier aan!

Liefs, Ellen