Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet!

Wat goed dat je hebt besloten om te gaan ervaren wat face yoga is en de gratis video hebt aangevraagd.  Je kan de video bekijken wanneer het jou het beste uitkomt en zo vaak bekijken als je wilt.

Face yoga is een heerlijk me-time moment waarin je gaat werken aan frisse uitstraling en een goed gevoel over jezelf. Door middel van spieroefeningen lift je de huid met als resultaat minder rimpels. De massagetechnieken zorgen voor een gladde huid en een gezonde glow. Door de ontspanningsoefeningen voel je je na een face yoga les helemaal zen. En dat zie je terug als je in de spiegel kijkt!

Liefs, Ellen  –  Face Yoga docent

Ben je na de online les enthousiast geworden en wil je graag verder aan de slag met face yoga?
Dan heb ik een super tof aanbod voor je!

Namelijk een persoonlijk face yoga advies.

Met het persoonlijke face yoga advies ontvang je een individueel advies wat speciaal gericht is op jouw hulpvraag. Zodat je direct en gericht aan de slag kan met het verminderen of verhelpen van jouw klachten.

Wat krijg je als je een persoonlijk face yoga advies bestelt?

  • Schriftelijk advies met uitleg over face yoga en waarom het écht werkt
  • 5 oefeningen op video waarmee jij direct aan jouw doel kunt gaan werken
  • Een duidelijk stappenplan waarmee je het beste resultaat gaat behalen
  • Huidverzorgings- en lifestyle tips 
  • BONUS: een GRATIS live online face yoga les

Voor maar €49,95 ontvang je een persoonlijk face yoga advies waarmee je jouw klachten eenvoudig thuis verhelpt.

Persoonlijk face yoga advies

Dit is hoe het werkt:

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een  e-mail met een link naar een vragenlijst. Hierin kun je aangeven wat jij wilt bereiken met face yoga en welke klachten je wilt verhelpen.

Als ik de vragenlijst retour heb ontvangen, stel ik een persoonlijk advies voor je op. Inclusief oefeningen (op video) die je direct helpen bij het verminderen van je klachten.

Na jouw kennismaking met face yoga zie je al na een paar weken verbetering en ervaar je minder klachten. Als bonus kan je meedoen aan een online face yoga les waarin ik je persoonlijk begeleid. 

Tijdelijke bonus: Gratis face yoga les bij jouw persoonlijke advies!