Mijn ervaring met face yoga

Yoga 2

Mijn ervaring met face yoga begon op mijn 34ste, toen kwam er een omkeerpunt in mijn leven. Ik was al langere tijd niet gelukkig, raakte mezelf steeds meer kwijt en mijn relatie bracht me niets meer. Uiteindelijk besloot ik dat het genoeg was en dat ik voor mezelf mocht kiezen. Ik verbrak mijn relatie van 17 jaar.

Of dit eenvoudig was? Zeker niet! In die periode voelde ik mij enerzijds slecht, verdrietig en eenzaam, anderzijds voelde ik ook heel sterk dat mijn leven anders moest worden en dat het weer goed zou komen. Na 1,5 jaar leek alles weer een beetje op zijn plaats te vallen. Ik vond een huis en ik ging in mijn eentje op reis naar Spanje en Indonesië. Ik zorgde goed voor mezelf, zette mijn eigen wensen, behoeften en dromen op de eerste plaats. Het resultaat daarvan? Ik startte mijn eigen bedrijf met dierproefvrije en vegan verzorgingsproducten; Green Rose Beauty. Maar niet alleen staan voor mijn dromen zorgde voor een gelukkigere ‘ik’. Ook het doen van yoga was daar een onderdeel van. Door yoga voelde ik me krachtiger, lichter en meer ontspannen.

Inmiddels zag ik ook gezichtsyoga op youtube, en ik was meteen verkocht. Ik plande bewust elke dag tijd in voor mijn gezichtsoefeningen, al was het maar 5 minuten. Als ik ’s ochtends wakker werd en mijn ogen wat gezwollen waren, zorgde 5 minuten gezichtsoefeningen en gezichtsmassage onder de douche of wat korte oefeningen voor de spiegel er al voor dat ik er wakkerder en stralender uitzag. Als ik ’s avonds gespannen schouders had doordat ik heel de dag achter de pc had gewerkt, deed ik wat gezichtsyoga oefeningen en het bracht direct verlichting. Ook merkte ik dat gezichtsyoga en gezichtsmassage echt helpt tegen rimpels, mijn huid werd gladder en steviger. Redenen genoeg om iedere dag even vrij te maken voor face yoga!

Face yoga docent

Mijn reis tot face yoga docent

Ondertussen zag ik veel vrouwen die met dezelfde problemen worstelen als waar ik mee te maken had gehad. Die door hun drukke leven weinig tijd voor zichzelf nemen, er moe uitzien en last hebben van spanning in hun nek en schouders. Omdat ik weet hoe het is om niet zo lekker in je vel te zitten, besloot ik om andere vrouwen te gaan helpen om tijd voor zichzelf te maken door middel van een goede huidverzorgingsroutine en face yoga. Uit ervaring weet ik dat dat het verschil maakt waardoor je stralender door de dag gaat!

Ik begon me te verdiepen in de spieren van het gezicht, las gezichtsyoga boeken, volgde een gezichtsyoga cursus en startte met de face yoga docent opleiding van Danielle Collins. Inmiddels heb ik deze opleiding behaald en ben ik gecertificeerd face yoga docent.

Face yoga lessen

Wil jij leren hoe je face yoga thuis kan toepassen en binnen een paar weken resultaat zien? Ik help je er graag bij! Met mijn ervaring met face yoga en als face yoga docent kan ik je leren hoe je zelf rimpels en spanningsklachten kunt verhelpen met face yoga. Heb je een specifieke klacht die je wilt verhelpen? Vraag dan een persoonlijk advies aan. Je ontvangt dan een individueel advies met oefeningen (op papier en op video) die speciaal gericht zijn op jouw hulpvraag. Wil je er graag minder ´boos´ uitzien en de fronsrimpel tussen je wenkbrauwen verzachten? Dan ontvang je oefeningen die je daarbij gaan helpen. Of heb je vaak hoofdpijn door spanning in je gezicht, nek of schouders? Dan ga je daarmee aan de slag!

Als je graag met face yoga wilt starten en een stok achter de deur wilt om het vol te houden, dan zijn de online lessen iets voor jou. Hierin gaan we elke week samen een uur aan een mooie huid en een diepe ontspanning van het gezicht werken.

Liefs, Ellen I Face yoga docent

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *